Kvalitet, fleksibilitet og god service

Hos Safematic kender vi alt til vigtigheden af gode filterposer og god service, når produktionen skal køre optimalt.

Vi har gennem mange år leveret filterposer i højeste kvalitet til mange typer processer og brancher, og rådgiver om tilpasning og optimering af filterposer til de enkelte processer. Filterposer fremstilles efter ordre til den enkelte opgave og alle filterposer gennemgår kvalitetskontrol før levering.

Vi forhandler primært ventilationsfiltre fra tyske Volz Filters, som er blandt verdens bedste på området, hvis du spørger os. Vores store varelager sikrer, at vi oftest kan levere med meget kort varsel, så din produktion ikke skal stå stille længere end allerhøjest nødvendigt.

Vores dygtige ingeniører sidder klar til at rådgive dig om, hvordan du opnår de bedste filtreringsresultater. Vi leverer også skræddersyede filteranlæg tilpasset processen og de fysiske forhold i din virksomhed.

Kontakt os næste gang du har en filtreringsopgave, og få en uforpligtende fagsnak om den bedste og mest økonomiske løsning til dit behov.

Safematic bil

Safematic A/S er tilsluttet adfærdskodeks (code of conduct) i Indutrade AB koncernen. Vi ønsker at drive Safematic på en fair og gennemsigtig måde. Brug dette link, for at læse Code of Conduct. Indutrade Code of Conduct  

Indutrade AB har en Whistleblowing ordning. Således kan ulovlig adfærd rapporteres anonymt, til en uafhængig instans. Nedenstående link beskriver Indutrade Whistleblowing Policy.